top of page

Fikriniz var fakat bir türlü harekete geçemiyor musunuz?

1) Fikrinizi görselleştirin. Muhtemelen aynı fikir başka birilerinin daha aklına gelmiştir, sizin daha başarılı şekilde harekete geçiriyor olmanız gerekiyor. Startup Keşif Kanvası kullanabilirsiniz. ( Yorum kısmından ulaşabilirsiniz.)


2) Büyük resmi görün. Müşteri kitlesinden gelirlere, giderlerden partnerlere kadar her şeyi görün. İş Modeli Kanvası kullanabilirsiniz.


3) Fikrinizi anlatmaktan korkmayın, Z Community gibi topluluklara dahil olarak sizin frekansınıza yakın kişilerle tanışın ve işinizi onlarla yürütmeyi deneyin. Bu süreçte Yapamazsın Podcast dinleyerek başarılı olmuş kişilerin hatalarından öğrenerek daha hatasız bir süreç yürütebilirsiniz.


4) Unutmayın, bir girişimin başarısı satabildiği ürün veya hizmet kadardır. Ürün ve hizmet satmak içinde kuşkusuz network ağınızın inanılmaz bir önemi var. Tanışabildiğiniz kadar çok insanla tanışın.


Burada bahsettiklerim hızlıca eyleme geçmek için şüphesiz güzel bir başlangıç olacaktır fakat ilerleyen dönemlerde sürekli olarak gelişmeli ve dinamiklere ayak uydurmalıyız.


Sizin için yararlı olduysa etkileşim bırakmayı ve paylaşmayı lütfen unutmayın :) Eyleme geçmek konusunda siz de fikirleriniz ve deneyimlerinizden bahsedebilirsiniz, yorumlarda buluşalım.



53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page